ΥΒΡΙΣ

Μιλάμε ασφαλώς για ένα από τα πλέον κωμικοτραγικά φαινόμενα στην παγκόσμια ιστορία, όπου κάποιοι που παριστάνουν τους "διανούμενους Ελληνάρες", θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να ορίσουν την εθνικότητα ανάλογα με το θρήσκευμα και προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία του Ελληνικού εθνούς, αλλά και του Ελληνισμού γενικότερα. Που είναι άλλωστε μια οικουμενική συνείδηση και ταυτόχρονα όχι μόνο παριστάνουν τους Διαφωτιστές, αλλά προσπαθούν και να καπηλευτούν το πνεύμα του Διαφωτισμού λόγω κάποιου υποτιθέμενου "κληρονομικού δικαιώματος" που εκπηγάζει από την πεποίθηση τους σχετικά με την "καταγωγή" τους, και από τον αφθαίρετο θρησκευτικό και εθνολογικό αυτοπροσδιορισμό τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά για να δούμε πόση σχέση έχουν με το πνεύμα του Διαφωτισμού το οποίο επικαλούνται και το οποίο προσπαθούν να καπηλευθούν λόγω τάχα μου "κληρονομικου" δικαιώματος" που εκπηγάζει από την προσπάθεια καπηλείας των αρχαίων διανοητών. 

Αρχικά να βάλουμε το θέμα της ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που διακηρύξε το πνεύμα του Διαφωτισμού. Πέρα από το γνωστό γεγονός σχετικά με τον ψυχολογικό και πνευματικό πόλεμο που έχουν ανοίξει στους χριστιανούς, η και στους φίλους του Ιησού βασικά, που μπορεί να μην αποδέχονται καν το θρησκευτικό κατεστημένο. Aυτό που προκύπτει είναι ότι δεν σέβονται το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας σε κανένα επίπεδο, καθότι προυποθέτουν την αποδοχή της "εθνικής" τάχα μου θρησκείας η κάποιου αλλου τσίρκου αρχαιοκάπηλων για να "παραχωρήσουν" το δικαίωμα να λέγεσαι Έλληνας! 

Πέρα δηλαδή από το γεγονός, ότι αμφισβητούν την ύπαρξη και την υπόσταση και τον νόμο του νεοελληνικού έθνους-κράτους, θα δώσω ένα απλό παράδειγμα για το μέχρι που φτάνει η αντίθεση τους επί της ουσίας, με το πνεύμα του Διαφωτισμού με το οποίο είναι και προφανές, ότι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και στην πορεία θα αναλύσω τα συνεπακόλουθα αυτού του γεγονότος.

Αυτοί λοιπόν που αυτοπροσδιορίζονται αφθαίρετα ως οι "πραγματικοί" και "γνήσιοι" Έλληνες έναντι των υπολοίπων και επί της ουσίας κάνουν σωβινιστικό bullying σε όλους όσους δεν είναι τόσο "Έλληνες" όσο αυτοί έχουν καλλιεργήσει μια ξεκάθαρα ρατσιστική προσέγγιση αναφορικά με τους Ρωμηούς και την Ρωμηοσύνη. Που θεώρουν δογματικά, ότι είναι κάτι το "κακό" που πρέπει να αποβάλουμε στην ολότητα του και καταλήγουν να σου "πετάνε" το Ρωμηός η και το "Βρωμιός" και καλά ως προσβολή στην περίπτωση που διαφωνείς μαζί τους, και όχι για παράδειγμα λόγω του θρησκεύματος, που συνήθως είναι η αφορμή. Καθώς άλλωστε υπάρχουν και άθεοι και άθρησκοι, που αναγνωρίζουν την προέλευση τους από τους Ρωμηούς, και δεν έχουν αυτό το ΜΙΣΟΣ προς τους προγόνους τους, και δεν ΠΑΣΧΟΥΝ από αυτή την ΨΥΧΩΣΗ που προσπαθουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ και στους άλλους.

Μέσα λοιπόν από όλα αυτά τα "εθνοελληνοκεντρικά" παρατράγουδα, που σκοτώνονται άλλωστε αναμεταξύ τους διεκδικώντας την "γνησιότητα" (και δηλαδή κάτι το φαντασιακό που επί της ουσίας είναι ανύπαρκτο) αυτό που προκύπτει είναι ότι σε καμία περίπτωση αυτή η "συνείδηση" στην ολότητα της δεν αποδέχεται την ανεξιθρησκεία, αλλά ούτε και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορσμού. Για αυτό τελικά μας οδηγούν σε εθνικό επίπεδο στην παράνοια, μέσα και από το μίσος που καταρχήν σπέρνουν μεταξύ τους, και έπειτα προς τους χριστιανούς, και δηλαδή για όσους αντέχουν.αυτή την ΜΑΥΡΗ ενέργεια που σπέρνουν εδώ και πολλά χρόνια, που είναι ασφαλώς επικίνδυνη για την ψυχική υγεία του έθνους, το οποίο όπως θα εξηγήσω στην συνέχεια επί της ουσίας προσπαθούν να το διαλύσουν.

Σχετικά λοιπόν με το δικαίωμα του ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ το οποίο επί της ουσίας δεν το αναγνωρίζουν σε κανέναν καθώς θεωρούν ότι μπορούν αυτοί να ορίσουν και την εθνικότητα αλλά και το θρήσκευμα, που είναι η "μοναδική οδός" για να ανήκει κάποιος στο έθνος ΤΟΥΣ. Που είναι μόνο δικό τους κλπ και έρχεται σε καθολική σύγκρουση με το νεοελληνικό έθνος στην συνείδηση του οποίου άνοιξαν πόλεμο και στοχεύουν να μας βουλιάξουν όλους στην άβυσσο, καθώς μάλιστα και αυτοί είναι μέσα στο ίδιο καράβι, απλά και μόνο για να συνεχίσουν να ταΐζουν την αλαζονομαλακία που τους δέρνει όπως και τους προγόνους τους, και δεν μπορώ ασφαλώς να τους καταλογήσω πρόθεση, καθότι είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για ΒΛΑΚΕΙΑ.

Αυτό το γεγονός προβλέπει τα ακόλουθα:

1) Ο Χριστιανός ΔΕΝ μπορεί να γίνει Έλληνας και ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

2) Ο Ρωμηός ΔΕΝ μπορεί να γίνει Έλληνας και ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

3) Ο νεοέλληνας δεν μπορεί να αυτοπροσδιοριστεί ούτε ως "ελληνοχριστιανός" και ούτε καν ως νεοέλληνας, άμα δεν τους ζητήσει την άδεια και δεν αποδεχθεί όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου.

Το συμπέρασμα με βάση αυτά που προσπαθούν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ και μέσα από κουτοπονηρίστικες εξυπνάδες, και την ψυχολογική βία κλπ είναι ότι ο νεοέλληνας, και το νεοελληνικό έθνος δεν υπήρξαν ποτέ και λογικά και οι ίδιοι μέσα στα πλαίσια αυτής της μαζοχιστικής συνείδησης οδηγούνται στην αυτοναίρεση. Καθώς επίσης σκάβουν τον λάκκο μέσα στον οποίο θα θάψουν και τον εαυτό τους, και όχι μόνο εμάς.

Αμφισβητούν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού όπως άλλωστε το πνεύμα του σκότους, που εξουσιάζει και τα ιερατεία, που ήταν ο θεμέλιος λίθος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ των εθνων και συνεπώς ευθέως και εφθαρσώς, αυτό το ανθελληνικό πνεύμα αμφισβήτει την ύπαρξη και την υπόσταση του νεοελληνικού έθνους. Κάθως άλλωστε το ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ που τους εξουσιάζει όπως και το θρησκευτικό κατεστημένο που εκφράζει την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ στο πνεύμα του Διαφωτισμού (που είναι άλλωστε αυτή η δύναμη που πολέμησε την θρησκευτική τυραννία) και για αυτό άλλωστε βουλιαζει στην σκιά του καθως μαλιστα προσπαθεί να το καπηλευθεί.

Αυτό που καταλαβαίνω από όλο αυτό που γίνεται αναφορικά και με έναν νεκρό κόσμο είναι ότι βασικά μέσα και από τις επικλήσεις των νεκρών και της μνήμης που ψάχνει για το αίμα του "εχθρού" και δηλαδή του Ρωμηού είναι ότι βασικά προσπαθούν να μας οδηγήσουν όλους στον τάφο. Μέσα στον οποίο θα καταλήξουν και οι ίδιοι για να πάμε να βρούμε και καλά τους "προγόνους" μας και να πάρουμε το "αίμα μας" πίσω κλπ, καθότι και το δικό τους αίμα άλλωστε είναι Ρωμέικο και θέλουν να το σκοτώσουν και με βάση και αυτά που λένε σχετικά και με το "μαγικό Ελληνικό DNA" και με όλο αυτό το μίσος, που σπέρνουν προς την Ρωμηοσύνη κλπ δεν μπορεί να προκύψει θεώρηση περί του αντιθέτου.

Περί αυτού πρόκειται. Μιλάμε για ένα αδιέξοδο ψυχολογικό και καρμικό σύμπλεγμα που σε οδηγεί στην αυτοαναίρεση και δηλαδή στην αυτοχειρία και στην διαδρομή δηλαδή του Λιαντίνη, που ειναι στην κορυφή αυτης της πυραμίδας ως ο "Ύψιστος Διανοητής" αυτής της "πραγματικότητας". Που θα μπορούσε ασφαλώς να γίνει κωμικό cartoon για ανήλικα παιδάκια και βασικά το να κάνουν τα παιδάκια να γελάσουν θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πετύχει αυτή η "πραγματικότητα" και αν δηλαδη αποφύγουμε τις σκηνές τρόμου και το θρίλερ που προβλέπει το τέλος του έργου.

Δεν αποδέχονται λοιπόν σε κανένα επίπεδο το πνεύμα του Διαφωτισμού και συνεπώς δεν αποδέχονται ούτε την αρχή της ισότητας, που δεν προβλέπει άλλωστε ο αρχαίος κόσμος, ούτε για τους δούλους, ούτε για τις γυναίκες, και ούτε για τους αλλόφυλους, και τους αλλόθρησκους. Ασφαλώς δεν αποδέχονται την Ελευθερία του Λόγου και για αυτό επειδή δεν αντέχουν στο ΦΩΣ ούτε ενα δευτερόλεπτο δεν θα το ποστάρουν στα group τους για να προσπαθήσουν να απαντήσουν κλπ. Προτιμούν το ΣΚΟΤΑΔΙ που τους βολεύει και προκειμένου να σε φιμώσουν για να συνεχίσουν να μας βουλιάζουν μέσα στον κόσμο των σκιών μπορούν και να σε σκοτώσουν (εγώ αυτό πιστεύω και το περιμένω).

Προσπαθούν ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ όπως και οι προγόνοι τους με τα ράσα, καθότι το πνεύμα του Διαφωτισμού εκφράζει το αναγεννημένο μέσα από τους Διαφωτιστές Απολλώνιο πνεύμα και δηλαδη το πνευμα του "ΕΩΣΦΟΡΟΥ" που προφανώς τους φοβίζει όπως και τους προγόνους τους, Δηλαδή όλους όσους εκφράζουν μέσα από την οποιανδήποτε θρησκεία και ιδεολογία αυτό το πνεύμα του σκότους, που εκφράζει την αντίθεση στον Απολλώνιο Λόγο της Χρυσής Αναλογίας, καθώς επίσης μιλάμε για την υλιστική πόλωση και για την συνείδηση της ύλης, που ακολουθεί ασφαλώς την φυσική της κατάληξη και δηλαδή τον ΘΑΝΑΤΟ.

Για να πάρετε μια ιδέα για το πως αυτή η ΜΑΥΡΗ "συνείδηση" θα μπορούσε να σχετίζεται με την ελίτ και με την γνωστή ατζέντα, που προβλέπει μέσα από την διάλυση στην καθυπόταξη των εθνών που θα μπορούσαν να σχετίζονται και με την παιδεραστία όπως και οι αρχαίοι ελιτιστές άλλωστε. Προς το παρόν απλά θα παραθέσω κάποια αποτελέσματα της Γεματρίας.

Αρχικά θα πρέπει να γίνει κατανοητό, οτι μιλάμε για τον LUCIFUGE = 504 που προσδιορίζεται ως αυτό το πνεύμα που φοβάτε το ΦΩΣ που εκφράζει ασφαλώς την ΑΝΤΙΘΕΣΗ στον ΕΩΣΦΟΡΟ (δηλαδή τον Απολλώνιο Διαφωτιστή) που όμως μπορεί να νομίζει κιόλας, ότι είναι αυτός όπως η THE ELITE = 504 άλλωστε. Που είτε νομίζουν ότι είναι είτε παριστάνουν τους Διαφωτιστές, καθώς ως το ΑΝΤΙΘΕΤΟ τους που είναι εκφράζουν την σκιά τους και δηλαδή την σκιά του ΕΩΣΦΟΡΟΥ όπως και οι Τράγοι με τα μαύρα άλλωστε, που γέννησαν και αυτά τα τραγελαφικά φαινόμενα με τους αρχαιοκάπηλους φασίστες..

Τα υπόλοιπα χωρίς σχόλια επί του παρόντος:

ΚΗΑΖΑRS = 504 = THE ELITE?

CHILD ABUSE = 504?

HIVE MIND = 504

MINDSET = 504

504 = NEMESIS

Υπάρχουν και άλλα πολλά όμως προς το παρόν θα το αφήσω εδώ πέρα.

Μιλάμε ασφαλώς για μια ΥΒΡΗ προς τον Λόγο και την Έννοια, που έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις, και που θα αναλύσω σε μεγαλύτερο βάθος στην συνέχεια.

Σχετικός σύνδεσμος:

APOLLO SPEAKS: HUBRIS

Η Κατάρα της Αφροδίτης

Συνεχίζεται...



Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Ο πραγματικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντίον του ΑΝΤΙΘΕΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη