Η Κατάρα της Ουράνιας Αφροδίτης και ο Παντοδύναμος Γιός της ο Έρως

Ο μύθος μας λέει ότι η Ουράνια Αφροδίτη καταράστηκε τον Πάνα μαζί με τον Παντοδύναμο γιο της τον Έρωτα στέλνοντας του τον καταδικασμένο έρωτα για την Ηχώ και ένας άλλος μύθος μας λέει ότι η θεά μεταμορφώθηκε σε Τράγο

Ασφαλώς αυτή η εικόνα, που παρήγαγε το συλλογικό μας ασυνείδητο θα μπορούσε να συσχετιστεί με μια άλλη είκονα, που είναι αποτυπωμένη στο μυαλό μας, που σχετίζεται με την αναποδογυρισμένη πεντάλφα, που στην συνείδηση μας εχει καταγραφεί ως ο "Διάβολος" που εκφράζει την υλιστική πόλωση και την ΛΑΓΝΕΙΑ της υλης, που ειναι ακριβώς το αντίθετο-ΑΝΑΠΟΔΟ από το Αγνό Πνευματικό Φως της Ουράνιας Αφροδίτης

Ασφαλώς η πεντάλφα είναι ένα σύμβολο της Ουράνιας Αφροδίτης και για τον εξής λόγο: 



Τα σύμβολα φορτίζονται ανάλογα και με το δικό μας σκεπτικό όπου για παράδειγμα το σκεπτικό του παραπάνω συμβόλου συνιστά και την αντιστροφή του χριστιανικού σταυρού με ότι αυτό συμβολίζει για τους πιστούς, που έχουν ταυτίσει τις καθημερινές θυσίες και τις αγαθοεργίες τους, υπερ της σωτηρίας της ψυχής τους, με αυτό το σύμβολο. 

Είναι προφανές, ότι μόνο ένας άρρωστος και διαστροφικός νους θα ταυτιζόταν με αυτό το σύμβολο και με αυτό που εκφράζει, ασχέτως από το θρήσκευμα και τα πιστεύω του. Καθότι εδώ πέρα δεν μιλάμε για αντιστροφή για παράδειγμα του Πάπα η του Πατριάρχη αλλά του "ιερού συμβόλου" του χριστιανικού κόσμου στο σύνολο του και δηλαδή και του απλού πιστού που δεν φταίει σε τίποτα σε τελική ανάλυση, εφόσον μάλιστα θεωρήσουμε ότι είναι θύμα και της θρησκευτικής εξουσίας.και όχι μόνο του εγώ και της ματαιοδοξίας.

Ο Τράγος λοιπόν συμβολίζει την ΛΑΓΝΕΙΑ της υλης, σε αντιδιαστολή με το Αγνό Πνευματικό Φώς της Ουράνιας Αφροδίτης και την Ουσία του Θεϊκού Έρωτα που εκφραζει την Αγνή Αγάπη που είναι η πρωταρχική ενεργεία της Δημιουργίας, του Αγαθού Δημιουργού των Νεοπλατωνιστών που συγκρούστηκαν για αυτό το θέμα με τους Οφίτες, αναφορικά με την φ-ύση του Δημιουργού.

Ασφαλώς οι διάφοροι αρχαιοκάπηλοι λένε διάφορα και για αυτό το θέμα και καταλήγουν να κατηγορούν τον Πλάτωνα γιατί τον θεωρούν υπεύθυνο που τους χάλασε την "ουτοπία" και που εισήγαγε ανατολικά στοιχεία στην "γνήσια" Ελληνική παράδοση. Όμως όταν μιλάμε για τον Δημιουργό των Νεοπλατωνιστών μιλάμε ασφαλώς και για τον Έρωτα Φάνη σύμφωνα με την Ελληνική αντίληψη και προσέγγιση, που ξεκινάει από την μυστηριακή παράδοση των Ορφικών.

Μέσα και από την πλύση εγκεφάλου που γίνεται, έχει δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση αναφορικά με την πραγματικότητα στην αρχαία Ελλάδα, που επειδή γέννησε κάποια μεγάλα πνεύματα που μάλιστα οι πλείστοι κυνηγήθηκαν και άλλοι σφαγιάστηκαν, ότι βασικά ήταν ένας "ιδανικός κόσμος" και ότι μάλιστα, όλα ήταν καλά σχετικά και με τις ερωτικές τους συνήθειες, και τις θρησκευτικές τους πρακτικές. Αναφορικά και με την παιδεραστία και τους έκφυλους παιδεραστές "θεούς" και τα πορνεία της Αφροδίτης όπου μάλιστα εκτός από γυναίκες, εκδίδονταν και ανήλικα κορίτσια, αλλά και αγοράκια στο όνομα της Μητέρας Θεάς.

Σχετικοί συνδέσμοι:





Ασφαλώς ανεξάρτητα με την προέλευση αυτής της παράδοσης είναι ξεκάθαρο σε κάθε περίπτωση ότι μιλάμε για την λατρεία του πλανήτη της Αφροδίτης, που ήταν γνωστός και ως πλανήτης Ινάννα-Ιστάρ στην Σουμερο-Βαβυλωνιακή αστροθεολογία. Που προφανώς γέννησε και την Ελληνική, καθώς άλλωστε είναι κοινώς αποδεκτό στο παγκοόσμιο, ότι η ελληνική αστρολογία και συνεπώς και η ελληνική αστροθεολογία βασίζεται στις βάσεις που έβαλε η Βαβυλωνιακή παράδση όπως άλλωστε και στην αστρονομία. Το γιατί γίνεται αυτό που γίνεται από τους αρχαιοΛΑΓΝΟΥΣ θα πρότεινα να το αναζητήσουμε στην Έννοια της ΛΑΓΝΕΙΑΣ.

Ασφαλώς, ο νεοελληνικός κομπλεξισμός, που όμοιος του δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία μπορεί να αμφισβητεί αυτό το γεγονός, όπως και γενικότερα τα συμπεράσματα της επιστήμης, και ακόμα και αυτά που έλεγαν οι αρχαίοι και για αυτό θα ήταν χρήσιμο να γίνει κατανοητό, ότι σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα δηλαδή με την προέλευση, ότι μιλάμε για την λατρεία του πλανήτη της Αφροδίτης, που είναι γνωστός και ως ο Πρωινός Αστέρας και που για τους Σουμερο-Βαβυλώνιους ήταν ο πλανήτης Ιστάρ-Ινάννα.
"Αποκάλυψη κεφ.Β'-16: «Ἐγὼ  Ἰησοῦς ἔπεμψα τὸν ἄγγελόν μου μαρτυρῆσαι ὑμῖν ταῦτα ἐπὶ ταῖς ἐκκλησίαις. ἐγώ εἰμι ἡ ρίζα καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός»"
Αυτό που προκύπτει λοιπόν ως ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι η πραγματικότητα των αρχαίων παραήγαγε μια διαστροφική ενέργεια, που εκφράζει την λαγνεία της υλής και δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο που όταν μιλάμε για τον θεό της αρχαίας πραγματικότητας, το μυαλό μας πάει στον Κατσικογάμη και σε αυτές τις εικόνες της διαστροφής, που αποτυπώνουν την υλιστική λαγνεία.


Εδώ είναι και ένα απλό παράδειγμα του πως εκφράζετε η ενεργεία της διαστροφής και μέσα από την τέχνη που παράγει η νεοελληνική συνείδηση:


Ασφαλώς στο πρόσωπο του Νίκου Καρβέλα θα μπορούσε κάποιος να δει την εικόνα του Τράγου με την αναποδογυρισμένη πεντάλφα της Αφροδίτης, και στο κεφάλι του τον αναποδογυρισμένο σταυρό. Καθώς άλλωστε αυτό εκφράζει η συνείδηση του όπως και γενικότερα η συνείδηση όλων αυτών των μανιακών που κυκλοφορούν και στο νετ και αναπαράγουν επί της ουσίας αυτή την ενέργεια της διαστροφής και της λαγνείας, που παρήγαγε και η αρχαία πραγματικότητα και στοχεύουν επι της ουσίας στην ψυχολογική κακοποίηση των  θυμάτων τους, μέσα από εξυπνάδες και νοητικά τεχνάσματα, που στοχεύουν και στην αθωότητα και που βασίζονται στα παράγογα του εκφυλισμένου νου τους, που εκφράζει την εκφυλισμένη υπόσταση τους.

Άλλωστε ο Νίκος, που είναι ένα σύμβολο και ένας από τους πρωτοστάτες του νεοελληνικού εκφυλισμού θα μπορούσε να είναι και φιλαράκος με τον Λιγνάδη και δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση βασικά, καθώς μάλιστα κάποιος που δεν τους γνωρίζει θα μπορούσε να υποθέσει και για τους δυο ότι είναι λάτρες της αρχαίας Ελλάδας, εφόσον έχει μελετήσει την αρχαία παράδοση και αυτά που έλεγαν οι αρχαίοι σχετικά και με τον έρωτα τους με ανήλικους κλπ. Εγώ μάλιστα μόλις ενημερώθηκα για την υπόθεση Λιγνάδη έκανα μια σχετική αναζήτηση στο google με την λέξη "αρχαιολατρία" και μου έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα.

Ένας μάλιστα διαβασμένος και σημαντικός άνθρωπος του θεατρού, που λογικά έχει μελετήσει ενδελεχώς τους αρχαίους, θα μπορούσε ασφαλώς να επιρρεαστεί και από αυτά που έλεγαν οι αρχαίοι για τον έρωτα τους για αγοράκια κλπ και από την ΛΑΓΝΕΙΑ που εκφράζει η ενέργεια των αρχαίων και είναι μάλιστα απορείας άξιον το γιατί αποκρύπτεται και από την νεοελληνική ελιτ που είναι υπεύθυνη άλλωστε για την μόρφωση μας, το θέμα της παιδεραστίας και όλα αυτά που θα μπορούσαν να αποδειχθούν μοιραία για την ψυχοπνευματική μας Υγεία.

Ασφαλώς το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά θρησκευτικό,αλλά είναι προτίστως πνευματικό, καθώς και κάποιος που έχει απορρίψει το θρησκευτικοπολιτικό οικοδόμημα του χριστιανισμού (οπώς και εγώ άλλωστε), μπορεί να προσεγγίσει την ενέργεια και την ουσία του Θεϊκού Έρωτα μέσα από την ελληνική μνήμη. Αλλά εκ των πραγμάτων είναι λίγο δύσκολο για κάποιον αρχαιοΛΑΓΝΟ να ξεφύγει απο το πνευμα της ΛΑΓΝΕΙΑΣ εφόσον μάλιστα έχει ταυτιστεί με αυτή την μανία και αυτή την δαιμονική ενέργεια που ταίζουν με απύθμενο μίσος, οι κάθε λογοίς "Ελληνάρες" εδώ και 30-40 χρόνια, ενάντια όχι μονο προς την θρησκεία και το θρησκευτικό κατεστημένο αλλά ενάντια και στην ΟΥΣΙΑ του Ιησού και σε τελική ανάλυση ενάντια στο ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Σχετικά αποτελέσματα της Γεματρίας:






Σχετικοί συνδέσμοι μόνο για όσους ενδιαφέρονται για την Αλήθεια:
Από τότε που ήμουν εθνικός, άρχισα να καταλαβαίνω, ότι κάτι δεν πάει καλά με την ενέργεια των αρχαίων και με όλο αυτό το τσίρκο με τους Έψιλον και όλα αυτά τα περίεργα με τους θεούς, που δεν είναι θεοί αλλά ιδέες και σύμβολα-είδωλα κλπ. Σε αντίθεση δηλαδή με αυτά που καταλάβαινα, μελετώντας τους σχετικούς επί του θέματος, και δηλαδή κυρίως τις σχολές του Πυθαγόρα και του Πλάτωνα, που θα μπορούσαν να συσχετιστούν και με τις αντιλήψεις της ανατολής και για αυτό βρέθηκαν ακόμα και ως κατηγορούμενοι γιατί "μόλυναν" την "γνήσια"  ελληνική παράδοση, που βασίζεται στην Ομηρική θεολογία την οποίαν αποδόμησε ο Πλάτωνας.

Έπειτα όταν διαπίστωσα την πλάνη και την ψευδαίσθηση αυτής της "πραγματικότητας" που προσπαθεί επι της ουσίας να μας επιβληθεί μέσα από την ψυχολογική βια και μέσα από την ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΟΥ άρχισα να ψάχνω το θέμα σε βάθος για να καταλάβω καλύτερα τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει με αυτή την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ που παράγει και την "αλαζονομαλακία" του "έκπτωτου Εωσφόρου". 

Που καταλήγει βασικά η "ελληνοκεντρική" παράκρουση, που παράγει όλους αυτούς τους αλαζόνες "ελληνάρες" που νομίζουν ότι το σύμπαν γυρνάει γύρω από το αρρωστημένο εγώ τους, και γύρω από την εθνική τους ματαιοδοξία; Που βασικά σπέρνουν απύθμενο εθνοφυλετικό μίσος, προς τους "κατώτερους" και δηλαδή προς όλους όσους δεν είναι "Ελληνάρες" και που όλα προήλθαν από αυτούς, και που τους ανήκουν ακόμα και οι θεοί και το σύμπαν και που σε τελική ανάλυση είναι και ζήτημα αν έχουν κάποια σχέση με τους αρχαίους;

Καθώς άλλωστε μιλάμε για μια πολυ αρρωστημένη ενέργεια που δικαίως τρόμαζε τους χριστιανούς μυστικιστές της αντίθετης πολικότητας, που έψαχναν την "εσωτερική αγνότητα" και που προσδιόρισαν αυτή την ενέργεια ως την αλαζονομαλακία του "έκπτωτου Εωσφόρου" που θα μπορούσε να συσχετιστεί με την αναποδογυρισμένη πεντάλφα της Αφροδίτης και τον Τράγο. 

Καθότι μάλιστα ο πλανήτης της Αφροδίτης ήταν γνωστός και ως ο Εωσφόρος, και αυτό ΗΤΑΝ το όνομα όπως μας λένε αυτού του πνεύματος που "εξέπεσε" που όμως τα χριστιανικά κείμενα μας λένε ότι είναι ο Ιησούς. Και είναι προφανές άλλωστε, ότι ο Εωσφόρος, που είναι ο Πρωινός Αστέρας και ο πλανήτης Αφροδίτη ΔΕΝ ΕΞΕΠΕΣΕ όταν μάλιστα ο Ιησούς μας λέει σε αυτά τα κείμενα ότι θα δώσει τον Πρωινό Αστέρα σε αυτόν που θα νικήσει αυτόν τον κόσμο. 

Ο Ιησούς λοιπόν είναι ο Εωσφόρος και δηλαδή ο γιός της Αφροδίτης, που ΔΕΝ ΕΞΕΠΕΣΕ και δηλαδή ο Έρως, αλλά και ο Φόβος και ο Δείμος και δηλαδή ο ΤΡΟΜΟΣ και ασφαλώς αυτό το παράγωγο του συλλογικού ασυνείδητου θα μπορούσε να συσχετιστεί με τις αντιλήψεις των χριστιανών μυστικιστών αναφορικά με τον ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
"Όπως λένε οι Πατέρες «αν ο Θείος έρωτας ακμάζει μέσα στην ψυχή μας, δεν θα έχουμε καιρό ούτε καν να σκεφθούμε τα πάθη». Και πως «δεν είναι δυνατό να επιτύχομε αλλιώς την κάθαρση της ψυχής, παρά μόνο με τον Θείο φόβο και έρωτα»" 
Απο: https://www.fotodotes.gr/index.php/logos-paterikos/yparxei-kai-o-theios-erotas
Σχετικά αποτελέσματα της Γεματρίας:

JESUS = 444

444 = LUCIFER

444 = THE KING

Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη