Η Ελληνική Αποκάλυψη του Θεού των Ελλήνων!!!

Μέτα απο 2000 χρόνια μπορούμε πλέον μετά βεβαιότητας, με βαση την απλή λογική να θεωρήσουμε ότι ο αντίθεος του ιερατείου είναι ο πλάνος, ο ψεύτης και ο κλέφτης, που ήταν εξ αρχής ανθρωποκτόνος και ο Άρχοντας του κόσμου τούτου και αυτός που τελικά σταύρωσε τον επαναστάτη Εωσφόρο Ιησού γιατί πήγε κόντρα στα τότε κατεστήμενα του Ιουδαικου ιερατείου και της Ρώμης.

"Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη." Ιωάννης ΙΣΤ:11

Δεν χρειάζετε ασφαλώς κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να κατανοήσει το αυτονόητο που έχουν κατανοήσει άλλωστε οι πλείστοι των νεοελλήνων ανεξαρτήτως θρησκεύματος, και ότι δηλαδή ο "θεός" της Π.Δ και των ιερατείων είναι ο Διάολος, που εκφράζει τις δυνάμεις του σκότους, τις ποίες αντιπαλεύει το πνεύμα του Εωσφόρου Ιησού, μέσα στους αιώνες και μέσα μας. Καλή πίστη μόνο να έχεις στο πνεύμα της Αλήθειας και τελικά θα σε επισκεφθεί, ακόμα και αν αυτό το γεγονός θα συνταράξει το Είναι σου και θα θέσει υπο αμφισβήτηση όλα όσα νόμιζες για "αλήθεια" .

Ο Ιησούς εκφράζει το αρχέτυπο του επαναστάτη Εωσφόρου, με την έννοια του Προμηθεϊκού ήρωα που φέρει και φέρνει τον φώς των θεών στους ανθρώπους, και όχι με την έννοια του Σατανά και του "κακού" που θα ήταν παράδοξο άλλωστε να είναι ο φορέας του φωτός. Πέρα από την παραδοξότητα που συνιστά ο χριστιανικός μύθος του "Εωσφόρου" ο Ιησούς φέρεται να μας λέει σε αυτά τα κείμενα ότι αυτός είναι ο Πρωινός Αστέρας, που είναι ο πλανήτης Αφροδίτη και είναι γνωστός και ως Αυγερινός/Εωσφόρος.

Ο μύθος μάλιστα του σκοταδιστικού ιερατείου βασίζεται σε μια παρερμηνεία της παράδοσης των Εβραίων και σε μια αναφορά του Ησαΐα (14:12) σε ενα βασιλέα της Βαβυλώνας, και όχι ασφαλώς σε κάποιον "εκπέσων αρχάγγελο" και αυτός μάλιστα που δεν αναγνωρίζει ότι ο Ιησούς είναι ο Εωσφόρος, που είναι ο Πρωινός Αστέρας δεν μπορεί να λέγει ότι είναι πιστός του Ιησού.

Σχετικοί συνδέσμοι:

Αφροδίτη: To άστρο της Αυγής (pemptousia.gr)

Ένας σύνδεσμος για όσους θέλουν να μελετήσουν το ψέμα

Ένας σύνδεσμος για όσους θέλουν να μελετήσουν τα πραγματικά δεδομένα

Ο Ιήσους μας λέει ότι αυτός είναι ο Πρωινός Αστέρας/Εωσφόρος

Σχετικά αποτελέσματα της Γεματρίας, που όλοι όσοι έχουν το ελαχιστό λογικό, που τους επιτρέπει να λέγονται ανθρώποι θα αρχίσουν να πέρνουν στα σοβαρά, μετά την ανάγνωση των ακόλουθων συνδέσμων:

JESUS = 444 = LUCIFER = THE KING

WHO IS JESUS = 888 = WHO IS LUCIFER = MORNING STAR

Η Μαθηματική Αλήθεια

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Δεν υπάρχει ουδεμία δικαιολογία για κάποιον μάλιστα ενήλικο, που έχει αποφοιτήσει από το νηπιαγωγείο και την πρώτη δημοτικού, που να έχει την ελάχιστη λογική και να μην μπορεί να καταλάβει ότι ο "θεός" των ιερατείων που λέει τα ακόλουθα δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Διάολο.

«Όταν πλησιάσης εις πόλιν διά να εκπολεμήσης αυτήν, τότε κάλεσον αυτήν εις ειρήνην• και εάν σοι αποκριθή ειρηνικά και ανοίξη εις σε, τότε πας ο λαός ο ευρισκόμενος εν αυτή θέλει γείνει υποτελής εις σε και θέλει σε δουλεύει• εάν όμως δεν κάμη ειρήνην μετά σου, αλλά σε πολεμήση τότε θέλεις πολιορκήσει αυτήν• και αφού Κύριος ο Θεός σου παραδώση αυτήν εις τας χείρας σου, θέλεις πατάξει πάντα τα αρσενικά αυτής εν στόματι μαχαίρας• τας δε γυναίκας και τα βρέφη και τα κτήνη και πάντα όσα ευρίσκονται εν τη πόλει, πάντα τα λάφυρα αυτής, θέλεις λάβει εις σεαυτόν• και θέλεις τρώγει τα λάφυρα των εχθρών σου, όσα Κύριος ο Θεός σου έδωκεν εις σε. Ούτω θέλεις κάμει εις πάσας τας πόλεις τας πολύ μακράν από σου, αίτινες δεν είναι εκ των πόλεων των εθνών τούτων• εκ των πόλεων όμως των λαών τούτων, τας οποίας Κύριος ο Θεός σου δίδει εις σε κληρονομίαν, δεν θέλεις αφήσει ζων ουδέν έχον πνοήν• αλλά θέλεις εξολοθρεύσει αυτούς κατά κράτος». Δευτερονόμιο 20.10-17

Για αυτό τελικά θεωρώ, ότι η Θεία Πρόνοια μερίμνησε, ούτως ώστε να δωθεί η ευκαιρία σε όλους να αναγνωρίσουν και να αποτάξουν το πνεύμα του σκότους, που είναι ο πλάνος, ο ψεύτης και ο κλέφτης, που ήταν εξ αρχής ανθρωποκτόνος και σε αυτό το επίπεδο δεν προκύπτει ουδεμία δικαιολογία για τον οποιονδήποτε για τον οποιονδήποτε λόγο να μην αναγνωρίσει την Αλήθεια που θα τον ελευεθρώσει από τα δεσμά του σκότους, που άλλωστε στις μέρες μας εχει φανερωθεί και μέσα από την σύμπραξη των ιερατείων του σκότους, που μας λένε ότι έχουν τον ίδιο πατέρα και με αυτόν τον τρόπο ακυρώνουν τον Ιησού Χριστό και τα θρησκευτικά τους κείμενα, που μας λένε ότι μόνο μέσα από τον Υιό μπορείς να προσεγγίσεις τον Πατέρα.


Ο Αντίχριστος έχει πλέον φανερωθεί και δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για τον οποιονδήποτε να μην μπορεί να αναγνωρίσει αυτό το γεγονός.

Σχετικοί συνδέσμοι:

Η συμμαχία του Πάπα με τους Ρότσιλντ και την οικονομή ελίτ

Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτιαξε συμβούλιο με Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και το ονόμασε “Φρουροί”

Ασφαλώς όπως γνωρίζουμε το "ορθόδοξο" ιερατείο του σκότους ηταν από πάντα υπηρέτες και συνεργάτες των Αρχόντων τούτου του κόσμου και δεν θα μπορούσε ασφαλώς αυτό να αλλάξει στις μέρες του Αντίχριστου όπου όλοι πλέον κάνουν την τελική τους επιλογή. 

Εδώ είναι μερικοί από τους υπαλλήλους των Ρότσιλντ στους οποίους ανήκει η εθνική τράπεζα:


Επι του προκείμενου θεωρώ ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να ενημερωθούν για το ΜΕΓΑ σκάνδαλο σχετικά με την Τράπεζα της Ανατολής ανεξάρτητα από το θέμα του γνωστού απατεωνισκού Αρτέμη Σώρρα, που όμως στάθηκε η αφορμή να βγεί αυτό το θέμα στην επιφάνεια. Μιλάμε για πολλά δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία "χάθηκαν" με αποκλειστική ευθύνη της ιδιωτικής εθνικής τράπεζας της "Ελλάδας" η οποία ανήκει στο 97% στην "περιούσια" οικογένεια Ρότσιλτ! 

Θα πρέπει οι δικαιούχοι να απαιτήσουν  αυτά που δικαιούνται.από το γνωστό τραπεζικό συνδικάτο, που βουλιάξε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στην εξαθλίωση και έπειτα να εξαγοράσουν το Ελληνικό χρεός και να αποδεσμεύσουν την Ελλάδα από τους μεγαλοαπατεώνες, που ρουφάνε το αίμα από τους λαούς σύμφωνα και με τις οδηγίες του "θεού" τους.

Σχετικοί συνδέσμοι:

Η ιδιώτικη εθνική τράπεζα της Ελλάδος των Ρότσιλντ

Rothchild, Εθνική τράπεζα της Ελλάδος

Οι Ρότσιλντ έχουν την τράπεζα της Ελλάδος (αποδείξεις)

Ρότσιλντ, Εθνική τράπεζα και "Ελληνικό" κράτος

Η υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής περιληπτικά

Η Εθνική Τράπεζα “έχασε” στην ποινική δίκη για την Τράπεζα Ανατολής!!

Δεκτή η προσφυγή 19 κατόχων μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής κατά της Εθνικής Τράπεζας!!

Εδώ πέρα είναι μια αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού καταδικασμένου απατεωνίσκου Αρτέμη Σώρρα στον οποίον ποτέ δεν πίστεψα, που όμως λέει μεγάλες αλήθειες.

Σχετικά βίντεο:





Όποιος δεν αναγνωρίζει το πνεύμα του σκότους σε αυτά τα κείμενα, το οποίο αντιπαλεύει το πνεύμα του Ιησού Χριστού μέσα στους αιώνες και ΜΕΣΑ ΜΑΣ δεν μπορούν όχι μόνο να φημώνουν τους "αιρετικούς" που δεν υποτάσσονται στο πνεύμα του σκότους, αλλά ούτε καν να έχουν άποψη για τον επαναστάτη Εωσφόρο Ιησού που σταύρωσαν οι Φαρισσαίοι προγόνοι τους. Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί.

Ησαΐας 61.5. Και αλλογενείς θέλουσιν ίστασθαι και βόσκει τα ποίμνιά σας, και οι υιοί των αλλογενών θέλουσιν είσθαι οι γεωργοί σας και οι αμπελουργοί σας.

6 Σεις δε ιερείς του Κυρίου θέλετε ονομάζεσθαι• λειτουργούς του Θεού ημών θέλουσι σας λέγει• θέλετε τρώγει τα αγαθά των εθνών και εις την δόξαν αυτών θέλετε καυχάσθαι.

Ησαΐας 60. 5 η αφθονία της θαλάσσης θέλει στραφή προς σέ• αι δυνάμεις των εθνών θέλουσιν ελθεί προς σε.

12 Διότι το έθνος και η βασιλεία, τα οποία δεν ήθελον σε δουλεύσει, θέλουσιν αφανισθή• ναι, τα έθνη εκείνα θέλουσιν ολοκλήρως ερημωθή.

Όποιος έχει το ΘΡΑΣΟΣ να ισχυρίζεται πίστη στον Ιησού Χριστό και δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι αυτά που λέει το πνεύμα του σκότους αναφορικά με τον πλούτο των εθνών που θα τον "αρπάξει" από τους λαούς των εθνών και θα τον δώσει στους "περιούσιους" δεν έχουν  ΥΛΌΠΟΙΗΘΕΙ αυτός είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ καθότι μάλιστα το πνεύμα του Ιησού Χριστού που το συναντάμε και στα θρησκευτικά κείμενα είναι ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ με αυτό το πνεύμα του ΣΚΟΤΟΥΣ, που θέλει να υποτάξει τα έθνη σε αυτούς που τον ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.

Το παρακάτω ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ:

Κανένας δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους· επειδή, ή τον έναν θα μισήσει, και τον άλλον θα αγαπήσει· ή στον έναν θα προσκολληθεί, και τον άλλον θα καταφρονήσει. Δεν μπορείτε να υπηρετείτε τον Θεό και τον Μαμωνά.” (Ματθαίον 6:24) 

Εδώ πέρα είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τo ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ της πιστης του Ιησου με την υποταγή στον Μαμωνά:

Η απάτη του πλούτου 

Ασφαλώς κανένας λόγικος άνθρωπος, που έχει στοιχειώδη αντίληψη της πραγματικότητας δεν  μπορεί να πιστέψει ότι η Ελληνική δικαιοσύνη έχει τα κότσια η και την τιμιότητα να δικάσει τους παγκόσμιους εγκληματίες, αλλά αυτό που δεν μπορεί να κάνει άνθρωπος μπορεί να το κάνει ο ΘΕΟΣ

Αυτό το άρθρο είναι μόνο το πρώτο μέερος της Ελληνικής Αποκάλυψης του Θεού των Ελλήνων και μια προετοιμασία για αυτό που θα ακολουθήσει, που θα ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ το πανελλήνιο. Μεταδώστε αυτό το μήνυμα στα κοινωνικά δύκτια: Ο Ουρανός θα "βρέξει" την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΤΙΑ που θα κάψει το καθεστώς του σκότους. 

Αυτό επίσης είναι το κάλεσμα προς τον Έλληνα ΠΑΤΡΙΩΤΗ ανεξαρτήτως θρησκεύματος και ιδεολογίας και ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές αγκυλώσεις, του αριστερά και του δεξιά, που επιβάλλουν τα κεντρα εξουσίας. 

Σχετικά με τις ιδεολογικές αγκυλώσεις του αριστερά και του δεξιά:

Η Τρίτη Δύναμη

ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΟΥ

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!


ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Ο πραγματικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντίον του ΑΝΤΙΘΕΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη