Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Σύμφωνα και με τις αντιλήψεις των αρχαίων παραδόσεων σχετικά και με την Γεματρία που δίδαξαν και οι Πυθαγόρειοι οι εκπορεύσεις του Αρχέτυπου έχουν μια μαθηματική δομή που άλλωστε οδήγησε και στο συμπέρασμα του Μέγα Γεωμέτρη Θεού που είναι και ο Δημιουργός των Νεοπλατωνιστών και ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Τεκτονισμού που βασίζεται και σε Νεοπλατωνικές αντιλήψεις, και στον Ερμητισμό που είναι ένα παράγωγο της Ελληνιστικής εποχής.   

Ασφαλώς όρισμένοι που πάσχουν από ΜΙΣΟΣ ενάντια και στον Ιησού και στους χριστιανούς θεώρουν ότι το όλο θέμα σχετικά και με τον Δημιουργό των αρχαίων παραδόσεων που είναι και ο Μέγας Γεωμέτρης, έχει να κάνει μόνο με την πίστη του Ιησού. Για αυτό άλλωστε έχουν αποκλείσει από τον παράνομο και κακουργηματικό ψευδοελληνισμό τους, και τους Πυθαγόρειους, και τους Νεοπλατωνιστές, και γενικά τους Αλεξανδρινούς όπως και οι Ερμητιστές, και οι Γνωστικοί κλπ και είναι προφανές άλλωστε ότι η όλη φάση με όλους αυτούς, που σπέρνουν ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ με βάση το θρήσκευμα την εθνικότητα και το χρώμα του δέρματος κλπ έχει προσεγγίσει τα όρια της ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ

Για αυτό άλλωστε βρίζουν τις μανάδες του κόσμου και την Παναγία κλπ γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτοί δεν βγήκαν από ΜΗΤΡΑ όπως όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ > THE HOMO SAPIEN = 888 και για αυτό άλλωστε κάποιοι νομίζουν ότι είναι νεοναζί ούφο από την αρχαία Ελλάδα και άλλοι ότι είναι άψυχοι βιοπολογιστές, που εκτελούν μια συγκεκριμένη εργασία για τους αφέντες, και για αυτό δεν πρέπει να έχουν ΨΥΧΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Είναι προφανές, ότι μιλάμε βασικά και για τους πνευματικούς απογόνους των ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΘΡΗΣΚΟΤΑΛΙΜΠΑΝ που σκότωσαν την Νεοπλατωνική φιλόσοφο Υπατία και τους δολοφόνους του Σωκράτη γιατί δίδασκε για "ξένους θεούς"¨και για τον Δημιουργό κλπ κα για αυτούς που έσφαξαν τους Πυθαγόρειους, και γενικά για τους απογόνους των σκοταδιστικών κατεστημένων που έσφαζαν φιλοσόφους, και επιστήμονες για να επιβάλουν μια κατεστημένη αντίληψη για να μας υποτάξουν στους "Άρχοντες".

Για αυτό και τελικά τους ΤΡΟΜΑΖΕΙ η ιδέα να έχουν ΛΑΘΟΣ με βάση και τις Ελληνικές αντιλήψεις σχετικά και με το όλο θέμα του ΘΕΟΥ και της ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ANIMA MUNDI) που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του Χαράρι όπως και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ   

Γιατί είναι και προφανές πλέον ότι μιλάμε για διαχωρισμό ειδούς όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι όπως για παραδείγμα ο Χαράρι που μας μιλάει για το νέο είδος του άψυχου "Homo Deus" που όμως θα είναι ο "Άρχοντας" της ελιτ και όχι ο μέσος άνθρωπος, που θα υποβιαστεί σε ένα κατώτερο είδος άψυχου σκλάβου όπως και στην αρχαία Ρώμη που ήταν η πλειοψηφία του πληθυσμού.  

Μιλάμε βασικά για την επιβίωση του THE HOMO SAPIEN = 888 που σύμφωνα και με την ανθρώπινη μνήμη τον γέννησε η ΘΕΙΚΗ ΜΗΤΡΑ της θεάς Ninhursag - Wikipedia που έχει για σύμβολό της το ΩΜΕΓΑ που είναι και ένα σύμβολο της Μητέρας Θεάς Ιστάρ και συμβολίζει την ΜΗΤΡΑ. Για αυτό ο άνθρωπος είναι ένα ΘΕΙΚΟ ΟΝ και όχι ένα άψυχο αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου και των "Αρχόντων" βασικά τούτου του κόσμου.

Για αυτό ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρέπει να υπερασπιστεί τον ΕΑΥΤΟ και το ΕΙΔΟΣ του και την ΨΥΧΗ του και ασφαλως άμα κάποιος θέλει να ΠΙΣΤΕΥΕΙ κατί άλλο είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μας επιβάλει τι να πιστεύουμε και για αυτο θα πρέπει όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ 888 να υποστηρίξουν τον ΕΑΥΤΟ τους, και την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έναντια και στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Αυτό το θέμα λοιπόν είναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και από το θέμα του Ιησού κλπ που έχει γίνει ΨΥΧΩΣΗ-ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ? για διάφορους αρχαιοκάπηλους νεοναζί κυρίως ηλίθιους, που τα έχουν με τον Εβραίο που τους φταίει για όλα και μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχουν προσεγγίσει τον πάτο της συμπαντικής ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ βρίζοντας και απειλώντας μανάδες κλπ.  

Σύμφωνα και με τις διδασκαλίες της Καμπάλα θα μπορούσαμε να μιλάμε για την Θεική Μήτρα των Αιώνων που θα μπορούσε να έιναι η Παναγία που είναι η Θεική Μήτρα που γέννησε τον ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ 888 σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, που ΜΕΣΑ από αυτόν θα επιστρέψουμε στην ΘΕΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ και δηλαδή σε αυτή την κατάσταση 888 πριν από την πτώση από τον Κήπο της Εδέμ..

Θα μπορούσαμε λοιπόν να μιλάμε για την Αρχέτυπη Βασίλισσα του Ουρανού που είναι και η ΜΑΝΑ αλλά και η ΝΥΜΦΗ όλων των μυημένων στα μυστηρία του Ιερού Αλχημικού Γαμού του Νυμφίου με την Ιστάρ/Αστάρτη/Αφροδίτη. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για την ΠΑΡΘΕΝΟ ΘΕΟΤΟΚΟ ΙΣΙΔΙΑ των μυημένων στα μυστήρια της Σ-Οφίας του Όντος, και καθώς μάλιστα η Παναγία απεικονιζόταν από τους Ελληνιστές χριστιανούς, με το ΠΕΠΛΟ της Ίσιδας που συμβόλιζει το "απόκρυφο" που γίνεται γνωστό μόνο σε αυτούς που το αξίζουν και ασφλώς μιλάμε για την ΘΗΛΥΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και όχι για κάποιο θρησκευτικό η εθνικό είδωλο.

Η παρθένος με το πέπλο

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για την ΣΟΦΙΑ-ΕΝΝΟΙΑ των Γνωστικών που είναι η νύμφη του Νυμφίου = Χριστού και που είναι το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που συμβολίζεται με το Λευκό Περιστερι της Αφροδίτης-Ιστάρ από όπως γλωσσολόγοι ισχυρίζονται ότι προέρχεται η ελληνική λέξη "περιστέρι" και δηλαδή από το Ιστάρ που ήταν η Αρχική Βασίλισσα του Ουρανού όπως ήταν γνωστή και στην Κύπρο πριν από την υιοθέτηση της Αστάρτης-Ιστάρ-Αφροδιτης από το Ελληνικό πάνθεο.

Σύμφωνα και με την Ιουδαική μνήμη θα μπορούσαμε να μιλάμε για την SHEKINAH = 450 που είναι η Σ-Οφία του Όντος για την Ιουδαική παράδοση που και συσχετίζεται και με το Αγιο Πνεύμα και το Λευκό Περιστέρι της Ιστάρ/Αφροδίτης, και με την παράδοση της ESTHER = 450 = ISHTAR που συσχετίζεται με το Χέρι της Αφροδίτης.

Shekinah στα Εβραικά σημαίνει η Θεική Παρουσία που επίσης συμβολίζεται με το DOVE OF VENUS (Περιστέρι της Αφροδίτης) = 888 = DIVINE PRESENCE (Θεική Παρουσία).

Σχτικά εδώ:

Symbolism of the Dove | symbolreader

To Shekinah επίσης μεταφράζεται ως η κατοικία του Θεού THE HOUSE OF GOD = 888 όπως δηλαδή και το όνομα της Αιγυπτιακής Αθώρ/Αφροδίιης, που σημαίνει η κατοικία του Ώρου.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ μιλάμε για την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ των πραγμάτων σχετικά και με τα αρχαία μυστήρια που θα μπορούσε ασφαλώς να είναι ένας ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (THE GENETIC CODING = 888) που σε τελική ανάλυση θα μπορούσε να είναι ένα ανθρώπινο παράγωγο. Αν και θεωρώ ότι από κάποιο επίπεδο αντίληψης, και κατανόησης και έπειτα είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για την Δημιουργική Αρχή για την οποίαν μας μιλησαν και οι αρχαίοι φιλοσόφοι.

Συμφωνα λοιπόν με την θρησκευτικές ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ μέσα από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτή την κατάσταση 888 πριν από την πτώση από τον Κήπο των θεών που εντοπίζεται στην μνήμη της Σουμερικής παράδοσης.

Σχετικά με το GARDEN OF THE GODS = 888:

Garden of the gods (Sumerian paradise) - Wikipedia

BACK TO THE DIVINE (ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΙΟ) = 888!

BACK TO APHRODITE! (ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) = 888

MORNING STAR (Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ=ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) = 888

GODDESS ISHTAR! (ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ-ΙΝΑΝΝΑ-ΙΣΤΑΡ) = 888

ΤΗΕ QUEEN INANNA! = 888 (Η ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!)

ETERNAL GODDESS = 888 (ΑΙΩΝΙΑ ΘΕΑ)

WHO IS THE OMEGA? = 888 (ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ?)

888 = DIVINE MATRIX (Η ΘΕΙΚΗ ΜΗΤΡΑ)

888 = THE ELOHIM WOMB (Η ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ-ΕΛΟΧΙΜ)

888 = ISHTAR'S VAGINA

888 = THE COSMIC WOMB (Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΗΤΡΑ)

HER NAME IS ISIS (Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!) = 888

888 = ISIS UNVAILED! (ΙΣΙΔΙΑ ΑΠΟΚΑΛΛΥΜΕΝΗ!)

Σχετικά εδώ:

Queen of Heaven (antiquity) - Wikipedia

Επαλήθευση Γεματρίας εδώ

Σχετικά με τους ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ που βρίζουν σαν μανιακοί την Μάνα μας την ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΙΚΗ ΜΗΤΡΑ 888 που γεννησε τον ΑΝΘΡΩΠΟ 888 = THE HOMO SAPIEN είτε λόγω καταγωγής, και επειδή μπορεί είναι και Εβραια κλπ είτε λόγω θρησκεύματος, κα εθνικότητας, η οτιδήποτε το μόνο που θα μπορούσα να κάνω για να τους βοηθήσω είναι να τους προτρέψω να αναζητήσουν το ΕΛΕΟΣ της ΜΑΝΑΣ και του Υιού 888 της. Η ακόλουθη προσευχούλα θα μπορούσε να βοήθησει όλους τους  βασανισμένους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 888

Mystical rose, 
Tower of David, 
Tower if ivory, 
House of gold, 
Ark of the covenant, 
Gate of heaven, 
MORNING STAR!  


Συνεχίζεται... 

Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Ο πραγματικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντίον του ΑΝΤΙΘΕΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη