Το Αδιέξοδο της Εθνοφυλετικής Πανούκλας της Αρχαιολαγνείας

 


Η αρχαιολαγνεία είναι μια βαρύτατη ψυχοπνευματική ασθένεια, που καταρχήν έσπειραν οι λεγόμενοι "ελληνορθόδοξοι" η οποία προβλέπει την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση της πραγματικότητας των αρχαίων που σε συνδιασμό με την εθνικιστική πλύση εγκεφάλου και την δικαιολογημένη θα έλεγα αντίδραση, κατά του σκοταδιστικού ιουδαιοχριστιανικού ιερατείου δεν επιδέχεται κανενός είδους κριτική, καθώς καταλήγει στην εθνικιστική αποβλάκωση που προβλέπει την βίαιη αντίδραση, που στοχεύει στην φίμωση και εκφράζει επι της ουσίας την νοοτροπία του φασισμού.

Όπως ισχυρίστηκε και ο Βλάσης Ρασσιάς, και ο Δημήτρης Λιαντίνης, ο φασισμός είναι ένα παράγωγο του Γιαχβεδισμού, που προβλέπει την βίαιη επιβολή και που δεν επιδέχεται κανενός είδους κριτικής και αυτό επί του προκείμενου έχει ως αποτέλεσμα την τροφοδότηση του ψεύδους και σε αυτή την περίπτωση σε ότι αφορά την ασθένεια της αρχαιολαγνείας, έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του κομπλεξισμού, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης, με αυτή την σάπια φασιστική αντισυνείδηση, που έχει παράξει απίστευτες ποσότητες ανοησίας και ηλιθιότητας, με τα ούφο και τους Σώρρες και όλα αυτά τα τραγελαφικά είναι ότι βασικά οι πλείστοι από τους πάσχοντες από αυτή την ασθένεια είναι και ομοφοβικοί και για αυτό προσπαθούν να εφεύρουν ανύπαρκτους αρχαιοελληνικούς νόμους, κατά της ομοφυλοφιλίας και κατά της παιδεραστίας, που μάλιστα ήταν θεσμός στην αρχαία Ελλάδα για να συνεχίσουν να ταίζουν το ψεύδος και τον κομπλεξισμό, που δεν έχει κάτι ανάλογο στην παγκόσμια ιστορία.

Έκανε λέει νόμο ο ομοφιλοφυλος αλλά και παιδεραστής Σόλωνας, ενάντια στην ομοφυλοφιλία και δηλαδή το λένε και το πιστεύουν ότι έκανε νόμο κατά του εαυτού του και κατά του ομοφυλοπαιδεραστή Απόλλωνα των αρχαίων έκει όπου μάλιστα ο Σόλωνας μας έλεγε το εξής:

“Αν στη χαριτωμένη άνθηση της νεότητας αυτός είναι ερωτευμένος με ένα αγόρι, νοιώθει λαχτάρα για τους μηρούς του και για το γλυκό του στόμα”

“Ευτυχισμένος είναι ο άνδρας που κατέχει αγόρια γεμάτα έρωτα και ποδοκροτούντες ίππους, κυνηγετικά σκυλιά κι ακόμα φίλους στην ξενιτιά ”

Σχετικοί συνδέσμοι:

Το σκοτεινό φαινόμενο της παιδεραστίας στην αρχαία Ελλάδα

Pederasty in ancient Greece

Γενετήσιες σχέσεις στην αρχαία Ελλάδα

Παιδεραστία στην αρχαία Αθήνα

Παιδεραστία και ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα

Η αρχαία Ελλάδα ήταν ο παράδεισος των παιδεραστών

What was pederasty in ancient Greece?

Examining Greek pederastic relationships

Pederasty in ancient Greece: A view of a now forbidden institution 

Όλος κόσμος το γνωρίζει, ότι οι αρχαίοι ηταν ανώμαλοι και εμείς προσπαθούμε να κρυφτούμε μέσα στα ψεύδη, που πουλάνε οι διάφοροι αρχαιολάγνοι εθνοκάπηλοι ανεξαρτήτως θρησκεύματος, καθότι όσοι δεν έχουν αξία οι ίδιοι ψάχνουν να την βρούν στους υποτιθέμενους "προγόνους".

"Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.". Μένανδρος

"Αν έχεις ικανότητες δεν εχεις ανάγκη από προγόνους". Βολταίρος

Το πρόβλημα ασφαλώς δεν είναι η αρχαιογνωσία, που άλλωστε δεν προκύπτει επί της ουσίας, μέσα από την "βιομηχανία" ψεύδους και μίσους, που έχουν στήσει διάφοροι αρχαιοκάπηλοι, αλλά η εθνοφυλετιστική αρχαιολαγνεία, που επί του προκείμενου δεν παράγει τίποτα άλλο εκτός από ανοησία και κοπμπλεξισμό και τελικά απύθμενο εθνοφυλετικό μίσος, σε συνάρτηση και με τον κομπλεξισμό και των σoβινισμό των αρχαίων που θεωρούσαν ότι είναι η "ανώτερη" φυλή. Τότε μάλιστα είχαν και κάποιους λόγους να αναπτύξουν αυτήν την αλαζονεία ενάντι των υπολοίπων λόγω της πολιτσμικής ανωτερότητας, του τότε Ελληνισμού ενάντι των όχι τόσο εξεληγμένων πολιτισμών των υπολοίπων.

Ποιό είναι τελικά το νόημα βασικά της τροφοδότησης του σοβινισμού στις μέρες μας, μέσα μάλιστα στα πλαίσια του εθνοφυλετισμού και της αρχαιολαγνείας, που καταλήγει σε απύθμενο μίσος και προς εμάς τους ίδιους λόγω της "κατώτερης" καταγωγής μας από τους Ρωμιούς, τους Αρβανίτες, τους Βλάχους, τους Σλάβους, τους Θράκες (που δεν θεωρούνταν Ελληνικό φύλο) και απο τους Εβραίους κλπ αλλά και τους "άψυχους" δούλους της αρχαιόητας, που ηταν η πλειοψηφία του πληθυσμού στην αρχαία Ρώμη? 

Που οδηγεί τελικά αυτή η παράκρουση, που καταλήγει να μας μιλάει για "μπασταρδεμένα" γονίδια και για ψευτοέλληνες "μπαστάρδους" κλπ λόγω και του θρησκεύματος η και της ιδεολογίας, που μπορεί να μην συμβαδίζει με την σαχλοβλακοπαράνοια της εθνοφυλετιστικής αρχαιολαγνείας?

Έπειτα οι ομοφοβικοί αρχαιολάγνοι εθνοφυλετιστές από την μια τα έχουν με τον Θεοδόσιο και για αυτό που έγινε με τον ιππόδρομο κλπ και απο την άλλη υποστηρίζουν τον Αδριανό γιατί ήταν φιλέλληνας, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να εισαγάγει το "Ελληνικό ιδανικό" της παιδεραστίας στον Ρωμαικό κόσμο και τον Έλληνα εραστή του τον Αντίνοο ως τον ενσαρκωμένο Φαλλό/Διόνυσο/Οσίρι που είναι κάτι που προφανώς συνιστά ύβρι προς την Αρσενική Αρχή και αυτό που συμβολίζει ο Όσιρις, που είναι ο αρχέτυπος γαμπρός της Μητέρας Θεάς. 

Σε ότι αφορά τον Θεοδόσιο από την μια ξερνάνε μίσος ενάντια στους ομοφυλόφιλους και συνιστούν ακόμα και την θανάτωση τους για την εξάλειψη της "εθνικής ντροπής" και από την άλλη τα έχουν με τον πνευματικό τους πατέρα, που έκανε νόμο που προέβλεπε την θανάτωση των ομοφυλόφιλων και για αυτό αντέδρασαν οι Έλληνες για τους οποίους ήταν κάτι το απολύτως φυσιολογικό όπως και η παιδεραστία και για αυτό τους μάζεψε στον ιππόδρομο και τους έσφαξε.

Μιλάμε ασφαλώς για μια πνευματική διαστροφή η οποία συνεχώς διογκώνεται όπως και ο κομπλέξισμός άλλωστε, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία και όποιος λέει βασικά κάποιες πικρές αλήθειες σχετικά με την πραγματικότητα των αρχαίων γίνεται αυτόματα "Εβραίος" και δηλαδή βασικά οποίος δεν συμφωνεί με τα πορνεία-ναούς της Αφροδίτης, στα οποία εκτός από γυναίκες εκδίδονταν και ανήλικα κορίτσια και αγόρια στο όνομα της Μητέρας Θεάς είναι "Εβραίος". 

Σχετικός σύνδεσμος:

Τι ήταν η ιερή πορνεία στην αρχαία Ελλάδα

Δηλαδή βασικά προσπαθούν να μας πουν ότι όσοι δεν είναι αρχαιολάγνοι και δεν πάσχουν από αυτή την ασθένεια βασικά είναι "Εβραίοι" και "ανθέλληνες" και τελικά εκ των πραγμάτων ο όρος "ανθέλληνας" ανάλογα και με το περιεχόμενο που του δίνουν γίνεται τιμιτικός τίτλος, που θα ήθελαν να έχουν όλοι οι σώφρωνες ανθρώποι στον πλανήτη.

Στην αρχαία Ελλάδα αλλά και την παγανιστική Ρώμη της οποίας ανέλαβαν την υπεράσπιση, μέσα στα πλαισια της αντιχριστιανικής πολεμικής, όλα ήταν τέλεια και δεν σηκώνουν καμία κριτική και γιατί μάλιστα δυστυχήσαμε να μας οδηγήσει ο εκφυλισμός της αρχαίας πραγματικότητας στον χριστιανικό σκοταδισμό. 

Δεν υπήρχαν βασικά αρνητικά στην αρχαία "ουτοπία" και θα πρέπει μάλιστα να επιστρέψουμε όπως λένε σε αυτή την κατάσταση, και δηλαδή εκτός από την παιδεραστία και τους ναους-πορνεία της Αφροδίτης, θα πρέπει να επαναφέρουμε την δουλεία και τον εθνοφυλετικό ελιτισμό των αρχαίων και την λειψή δημοκρατία, όπου εκτός από τους "άψυχους" δούλους δεν ειχαν δικαίωμα ψήφου και λόγου ούτε οι γυναίκες, που θεωρούνταν "κατώτερα όντα" που τις είχαν κλεισμένες στους γυναικονίτες, καθώς αυτοί έψαχναν για ανήλικα αγόρια για να ζήσουν τον "πραγματικό έρωτα".

Σχετικοί συνδέσμοι:

Γυναίκες στην αρχαία Ελλάδα

Η θέση της γυναίκας στην αρχίια Ελλάδα

Τελικά απορρίπτουν και την συζήτηση σχετικά με τις κοινωνικές διαφορές και τον πόλεμο των τάξεων και όχι μονο στην αρχαία Ελλάδα, αλλά και στην αρχαία Ρώμη οπου η πλειοψηφία μάλιστα ήταν οι "άψυχοι" δούλοι που θα μπορούσαν ασφαλώς να ειναι και προγόνοι μας και να  μην ήταν δηλαδή ανώτεροι "Ελληνάρες" με τα "αμόλυντα γονίδια" από τον Σείριο και την Ανδρομέδα κλπ. Καθότι εκεί καταλήγει τελικά η εθνοφυλετιστική πανούκλα, που μας μιλάει για μια "ανώτερη φυλή" που δεν είχε.καμία σχέση με τους υπόλοιπους "κατώτερους" λαούς από τους οποίους δεν πήραν τίποτα, καθότι ολόκληρο το σύμπαν προήλθε από τους αρχαίους Έλληνες, και τους ανήκουν ακόμα και οι θεοί της ανατολής, καθότι άλλωστε ολόκληρο το σύμπαν γυρνάει γύρω από το εγώ του νεοΕλληνάρα που υποθετικά είναι "απόγονος" της "ανώτερης φυλής".  

Το αδιέξοδο αυτής της σαπιοσυνείδησης, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν επί της ουσίας προσπαθεί να αφαιρέσει από την ιστορία την μνήμη του Αλέξανδρου και της οικουμενικής Ελληνιστικής εποχής, που παρήγαγε τον συγκρητισμό και την πολιτισμική συγχωνεύση. Για να επιστρέψουν λέει στην "καθαρή" και "γνήσια" εθνοκεντρική και "ελληνοκεντρική" πραγματικότητα, που υπήρχε πριν από τον Αλέξανδρο. Αλλωστε ο Αλέξανδρος μας έφερε τον Λυβικό-Αιγυπτιακό-Ελληνικό Αμμών Ζεύς, που θεωρήθηκε ως ο πατέρας του και μέσα από αυτήν την πολιτισμική συγχώνευση μας έφερε και τον Ερμητισμό όπως και τον Μιθραισμό που εξελίχθηκε σε μια οικουμενική θρησκεία και επείτα η Ελληνιστική εποχή γέννησε τις Αλεξανδρινές σχολές, όπου αναπτύχθηκε και ο Νεοπλατωνισμός ως μια universal θεώρηση των πραγμάτων και έπειτα και ο Γνωστικισμός.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ελληνικός σοβινισμός είναι η αιτία τόσο για την δολοφονία της οικογένειας του Αλέξανδρου, όσο και για την κατεδάφιση της αυτοκρατορίας του. Για αυτό άλλωστε αλλά και για άλλους λόγους, που ίσως να εξετάσω σε επόμενο άρθρο είναι παράδοξη η επίκληση του ονόματος του από τους εθνοφυλετιστές νεοναζί όπως για παράδειγμα οι λεγόμενοι "ελληνοκεντρικοί".

Σχετικός σύνδεσμος:

Ρωξάνη η "Βάρβαρη" γυναίκα του Αλέξανδρου

Έπειτα το αδιέξοδο, που προβλέπει αυτή η σαπιοσυνείδηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν προσπαθεί να αφαιρέσει από την ιστορία όχι μόνο τις θρησκευτικές δομές, του σκοταδιστικού θρησκευτικού κατεστημένου, αλλά και το πνεύμα του Ιησού, που έφερε την ελπίδα στο 97% του πληθυσμού που ηταν δυστηχισμένοι και απελπισμένοι σύμφωνα και με τον Λιαντίνη και που η πλειοψηφία τους ήταν "άψυχοι" δούλοι στους οποίους.έδωσε ψυχή και λόγο ύπαρξης αυτό το πνεύμα του επαναστάτη ενάντια στα τότε κατεστημένα του Ιουδαικού ιερατείου και της Ρωμής.

Εδώ θεωρώ ότι ειναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι το κίνημα ενάντια στην δουλεία, παρακινήθηκε από αυτό το πνεύμα που το συναντάμε και στην Κ.Δ εκεί όπου εξισώνει τους δούλους με τους άρχοντες και παρά και το προφανές γεγονός της σύμπραξης του "ορθόδοξου" ιερατείου του σκότους με το Ρωμαικό κατεστημένο σε ότι αφορά και το θέμα της δουλείας, που ηταν ένας αδιαμφισβήτητος θεσμός στην αρχαία πραγματικότητα. Αυτοί που αμφισβήτησαν αυτόν τον θεσμό δεν ήταν ασφαλώς ούτε αρχαίοι Έλληνες, ούτε επιρρεασμένοι από τους αρχαίους Έλληνες, καθώς άλλωστε η δουλεία ήταν ένα βασικό δομικό στοιχείο της πραγματικότητας τους.

Η δουλεία αμφισβητήθηκε από αυτό το πνεύμα, που μας λέει και μέσα στα χριστιανικά κείμενα ότι όλοι οι ανθρώποι είναι ίσοι ενώπιον του θεού και ασχέτως δηλαδή με τα υπόλοιπα, που λέει για πολιτικούς προφανώς λόγους, που εξυπηρετούσαν το τότε κατεστημένο. Αρχικά η δουλεία αμφισβητήθηκε από τους Προτεστάντες Quakers και άλλωστε ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ ηταν χριστιανός πάστορας, και είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτό το πνεύμα που προσπαθούν να αφαιρέσουν οι αντιανθρώποι αρχαιολάγνοι έφερε ευνοϊκότερες συνθήκες για τους δούλους, που άλλωστε μέχρι τότε θεωρούνταν ως "άψυχοι" και όχι ως έμψυχα τέκνα θεού και η εκμετάλευση τους και η σεξουαλική κλπ δεν είχε κανενός είδους "ηθικό κόστος" καθότι θεωρούντω ως άψυχα αντικείμενα.

Σχετικοί συνδέσμοι:

https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_views_on_slavery

https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_views_on_slavery#New_Testament

Δουλεία στην αρχαία Ελλάδα

Εδώ πέρα λόγω και του γεγονότος, ότι η πανούκλα της αρχαιολαγνείας συμπάσχει με τις ισοπεδωτικές ερμηνίες του Μαρξισμού απλά θα αναφέρω κάτι που είπε ένας χριστιανός τον 4ο αιώνα και θα προκαλέσω όλους αυτούς τους απατεώνες να μας βρούν κάτι αντίστοιχο στην αρχαία Ελλάδα η και την Ρώμη.

 «Απόκτησα δούλους και υπηρέτριες … Βλέπεις το μέγεθος της αλαζονείας; Ο λόγος αυτός αποτελεί ανταρσία κατά του θεού … αφού νομίζει τον εαυτό του κύριο ανδρών και γυναικών, αν μη τι άλλο, ξεπερνά σε υπερηφάνεια την ανθρώπινη φύση … Καταδικάζεις σε δουλειά τον άνθρωπο, που η φύση του είναι ελεύθερη και αυτεξούσια και ορθώνεις δικό σου νόμο απέναντι στο νόμο του Θεού ανατρέποντας το νόμο του που διέπει τη ζωή των ανθρώπων. Αυτόν που πλάστηκε γι αυτό ακριβώς, για να είναι κύριος της γης και που ορίστηκε από τον Πλάστη του να άρχει, αυτόν τον υποτάσσεις στο ζυγό της δουλείας που αντιβαίνει και αντιμάχεται τη θεία διαταγή … Απόκτησα δούλους και υπηρέτριες … Με ποια τιμή, πες μας. Τι βρήκες αντάξιο τους στη φύση; … Κάποιοι γέννησαν εκείνους κι εσένα, κοινή η ζωή σας, ισχύουν εξίσου τα πάθη ψυχής και του σώματος, οδύνη και ευθυμία, χαρά κι αδημονία, λύπη και ηδονή, θυμός και φόβος, νόσος και θάνατος. Διαφέρει καθόλου σ' αυτά ο κύριος από το δούλο; Δεν ανασαίνουν τον ίδιο αέρα; Δεν βλέπουν όμοια τον ήλιο; … Ίδια σκόνη δε θα γίνουν και οι δύο μετά το θάνατο; … Αφού σε όλα είσαι ίσος με τους άλλους, πες μου που πλεονεκτείς ώστε ενώ είσαι άνθρωπος να θεωρείς τον εαυτό σου κύριο ανθρώπου;». Γρηγορίος Νύσσης (4ος αιώνας)

Η εξίσωση λοιπόν σε ότι αφορά αυτό το θέμα είναι πολύ απλή. Αν αφαιρέσουμε αυτό το πνεύμα εκτός από την ελπίδα του φτωχού και του αδύναμου θα πρέπει να αφαιρέσουμε και την ψυχή στους απογόνους του δούλων και στους σημερινούς δούλους άλλωστε της άψυχης ελίτ του 1%-3% τους οποίους άλλωστε υπηρετεί το παπαδαριό οπως γνωρίζουμε πολύ καλά και οι οποίοι άλλωστε μας θεωρούν ως άψυχα κρέατα και οι αρχαίοι ελιτιστές ειναι συμπαραστάτες τους προς αυτή την κατεύθυνηση. 

Για να προλάβω τις Μαρξιστικές αντιδράσεις, που θα μπορούσαν να είναι και δικαιολογημένες αναφορικά και με την διαχρονική σύμπραξη των παπάδων με τους Άρχοντες, να εξηγήσω και πάλι ότι μιλάω για αυτό το ΠΝΕΥΜΑ που έφερε την ελπίδα και έδωσε ψυχή και λόγο ύπαρξης στους φτωχούς και τους αδύναμους, που ανεξάρτητα με τις πολιτικοκοινωνικές δομές και την οικονομική απόσταση των τάξεων ανβαθμίστηκαν ως έμψυχα όντα και ως "τέκνα θεού". 

Ειναι τελείως άτοπο και εκτός πραγματικότητας, το να θεωρήσουμε ότι αυτό το ΠΝΕΥΜΑ που διδάσκει μάλιστα την σωτηρία της ΨΥΧΗΣ μέσα και από την ελεημοσύνη και την αγάπη για τον συνάνθρωπο δεν έφερε  ευνοϊκότερες συνθήκες για τους φτωχούς και τους αδύναμους, και κυρίως για την ΨΥΧΗ τους, που μέχρι τότε οι πλείστοι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ και θεωρούντω ως κατοικίδια η και χειρότερα, καθότι δεν υπήρχε.ουδεμία ηθική αναστολή ως προς την εκμετάλευση τους, που προέβλεπε ακόμα και την εκπόρνευση ανήλικων κλπ.

Αμα αφαιρέσουμε λοιπόν αυτό το πνεύμα του επαναστάτη ενάντια στα κατεστημένα, ακόμα και έτσι όπως το γνωρίσαμε, μέσα από τα κείμενα αυτής της σκοταδιστικής θρησκείας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την παιδεραστία των ελιτιστών και την εκμετάλευση και ακόμα και την σεξουαλική εκμετάλευση του αδύναμου απο τους Άρχοντες τούτου του κόσμου ανεξάρτητα από την εθνικότητα τους και ανεξάρτητα ασφαλώς και από το θρήσκευμα τους (αν έχουν).

Εδώ πέρα είναι ένα σχετικό βίντεο με τον Δημήτρη Λιαντίνη, που μας μιλάει για την τότε εκφυλισμένη κατάσταση στην αρχαία Ρώμη όπου το 97% ηταν δυστηχισμένοι και χωρίς καμία ελπίδα.


Εδώ πέρα είναι μερικοί από τους υπαλλήλους των Ρόθτσιλντ στους οποίους ανήκει η εθνική τράπεζα.



Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Ο πραγματικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντίον του ΑΝΤΙΘΕΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη