Η Σαχλοβλακοπαράνοια της Εθνοφυλετιστικής Αρχαιολαγνείας

Θεωρώ ότι βασικά δεν έχει υπάρξει ποτέ στην παγκόσμια ιστορία πιο κομπλεξική κουλτούρα από αυτην της σαχλοβλακοπαράνοιας της εθνοφυλετικονεοναζιστικής αρχαιολαγνείας, που υιοθετούν επι το πλείστον άθεοι, που μας λένε ότι οι θεοί των αρχαίων είναι σύμβολα-είδωλα και ότι δηλαδή δεν εκφράζουν αυτοσυνείδητες οντότητες, που θα μπορούσαν να εκφράζονται και μέσα από εμάς, και μέσα από πνευματικές δυνάμεις, όπως άλλωστε συνιστούν όλες οι πνευματικές παραδόσεις του πλανήτη.

Αυτή η σαχλοβλακοσυνείδηση των ειδωλολατρών (σύμφωνα και με την δική τους προσέγγιση) είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που θεωρώ ότι εκφράζει τον πάτο της πανανθρώπινης γελοιότητας, όταν μάλιστα μας λέει ότι στόχος της είναι να αποβάλει την ανατολή και τα "ξενόφερτα" στοιχεία από την "γνήσια" αρχαιοελληνική παράδοση, που είναι υπαρκτή μόνο μέσα στα κατεστραμμένα μυαλά ηλίθιων αρχαιολάγνων που έχουν σπείρει μια δαιμονική πανούκλα, που έχει βουλιάξει την νεοελληνική συνείδηση στον απύθμενο κομπλεξισμό και στην ασύγκριτη στα παγκόσμια χρονικά βλακοπαράνοια.

Αυτή η σαχλοβλακοπαράνοια, καταλήγει ασφαλώς λόγω και της εξωτεριστικής και ειδωλολατρικής της προσέγγισης να παράγει και να κατευθύνει απίστευτο μίσος, προς όλους όσους δεν πάσχουν από αυτη την ασθένεια, αλλά και γενικά προς το ΜΕΣΑ ΜΑΣ και προς την Ψυχή τελικά του σύμπαντος, με το πρόσχημα της "ανώτερης" καταγωγής, με "κληρονομικά δικαιώματα" επί των θεών και του σύμπαντος, και είναι ασφαλώς τραγικό, που ο γενικότερος κομπλεξισμός του νεοέλληνα επέτρεψε αλλά και υπέθαλψε και έθρεψε αυτό το τραγελαφικό φαινόμενο, που καταληγεί και στην νεοναζιστική "εψιλονουφολογία" και σε όλα αυτά τα τραγελαφικά φαινόμενα, που εκφράζουν τον πάτο της πανανθρώπινης γελοιότητας.

Θα αφαίρεσουν λέει την ανατολή και άμα κάποιος μάλιστα διαφωνήσει με αυτή την παράκρουση, που σπέρνουν ηλίθιοι φασιστες, που μέσα στο κατεστραμμένο κεφάλι τους έχουν μόνο εθνικιστικά κόπρανα, που απευθύνονται στον πάτο την πανανθρώπινης ηλιθιότητας, θα σου ορμήσουν διάφοροι άρρωστοι δαιμονισμένοι φασίστες, και θα σου αρχίσουν τις προσβολές, τις απειλές και τα βρισίδια και αυτό ασφαλως εχει ως αποτέλεσμα την επιβολή της σαπίλας, και της ηλιθιότητας, που εκφράζει επί της ουσίας αυτούς τους θλιβερούς υπάνθρωπους. 

Μάλιστα έχουν και το θράσος να παριστάνουν τους "ανώτερους" λόγω της υποτιθέμενης "καταγωγής" τους και το "ανώτερο Ελληνικό DNA" τους, που μάλιστα είναι κάτι το ανύπαρκτο σύμφωνα με την επιστήμη της γενετικής, και σύμφωνα με τον κύριο Τριανταφυλλίδη, που αυτά που είπε στο παρελθόν έγιναν αντικείμενο εκμετάλευσης από τους διάφορους αρχαιοκάπηλους νεοβάρβαρους νεοναζί φασίστες, που παριστάνουν τους Ελληνάρες.

Σχετικός σύνδεσμος:

Δεν υπάρχει Ελληνικό DNA 

Όλο αυτό ασφαλώς γίνεται με βάση άλλωστε τον απύθμενο κομπλέξισμο και τον σωβινισμό των αρχαίων που οδήγησαν και τους "ξενόφερτους" Πυθγαγόρειους στο σφαγιασμό και τον  Σωκράτη που δίδασκε για "ξένους θεούς" (όπως ο Θώθ) στο κώνειο και τελικά και τον Μέγα Αλέξανδρο στον θάνατο όπως και την οικογένεια του και δηλαδή την ανατολίτισα γυναίκα του Ρωξάνη και τον "μπάσταρδο" σύμφωνα με την δική τους προσέγγιση γιο του που ήταν μισός ανατολίτης. 

Όλο αυτό με τον Αλέξανδρο και την οικογένεια του προφανώς έγινε λόγω και της κόντρας του Αλέξανδρου με τον Κάσσανδρο γιατί ο δεύτερος ειρωνεύτηκε τους ασιάτες, που προσκυνούσαν τους θεούς και έδειχναν με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό τους και προς τον Αλέξανδρο.

Σχετικοί συνδέσμοι:

Συγγενείς και απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου

Η δολοφονία του οράματος του Αλέξανδρου από τον Ελληνικό σωβινισμό

Η Ελληνική σωβινιστική αλαζονεία που κατεδάφισε την αυτοκρατορία του Αλέξανδρου 

Θα αφαίρεσουμε λοιπόν την ανατολή από τον "γνήσιο" Ελληνισμό και αυτό βασικά σημαίνει τα εξής:

1) Καταρχήν θα πρέπει να αφαιρέσουμε τον πρώτο Έλληνα φιλόσοφο και δηλαδή τον Θαλή που ηταν άλλωστε Φοινικικής καταγωγής, και μυημένος στα Αιγυπτιακά μυστήρια στα οποία προέτρεψε και τον Πυθαγόρα να πάει για να μάθει για τους θεούς.

Σχετικός σύνδεσμος:

Η καταγωγή του Θαλή

2) Θα πρέπει να αφαιρέσουμε τον Πυθαγόρα και τους Πυθαγόρειους, που άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι δέχθηκαν επιρροές από την Αίγυπτο και την ανατολή.

Σχετικοί συνδέσμοι:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Egyptian_philosophy

Τα ταξίδια και η παιδεία του Πυθαγόρα

Σχετικά βίντεο:


3) Ως συνέπεια θα πρέπει τελικώς να αφαιρέσουμε την Ελληνική φιλοσοφία, αλλά και την Ελληνική θεολογία, μέχρι και τους Νεοπλατωνιστές, καθώς επίσης είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο Πλάτωνας δέχθηκε επιρροές από την ανατολή και μάλιστα αρχαιολάγνοι τον αποκαλούν "ανατολικο-λάγνο".

4) Έπειτα θα πρέπει ασφαλώς να αφαιρέσουμε την Ελληνιστική εποχή, που παρήγαγε τον συγκρητισμό και την πολιτισμική συγχώνευση και συνεπώς και τον Μέγα Αλέξανδρο. Που άνοιξε τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα και από την ιδεολογία του αλλά και μέσα από την ιστορία του, που άνοιξε τον δρόμο στον Μιθραισμό και τον Ερμητισμό και που άλλωστε παρήγαγε τον Λυβικό-Αιγυπτιακό-Ελληνικό Αμμών Ζεύς, που θεωρήθηκε ως ο πατέρας του.

5) Ασφαλώς μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να αφαιρέσουμε και τον Μιθραισμό και τον Ερμητισμό και τελικά και τον Ελληνικό/Αλεξανδρινό Γνωστικισμό και συνεπώς και τον Ιουλιανό τον "παραβάτη" που ήταν άλλωστε Μιθραιστής, όπως και ο Πλήθων ο Γεμιστός, που ηταν μυημένος μάλιστα στον Ζωροαστρισμό από έναν Εβραίο (!!!) και συνεπώς και τον συμπαθή κατά τα άλλα για την αντιφασιστική του δράση Βλάση Ρασσιά, που δήλωσε συνεχιστής του Πλήθωνα.

Τελικά αμα αφαιρέσουμε την ανατολή, το ζητούμενο είναι τι θα απομείνει από τον Ελληνισμό, καθώς επίσης όπως μας είπαν και ο Ηρόδοτος, αλλά και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, το αλφάβητο προέρχεται από τον Φοίνικα Κάδμο (και αυτόν να τον αφαιρέσουμε όπως και τον Καδμίλο και συνεπώς και τα μυστήρια της Σαμοθράκης) όπως άλλωστε μας λέει και η επιστήμη, και οι Ελληνικοί θεοί από τους Αιγύπτιους και τους Φοίνικες, και έπειτα και οι βάσεις για τις επιστήμες μπήκαν στην ανατολή όπως αναγνωρίζει άλλωστε το παγκόσμιο.

Θεωρώ λοιπόν ότι όλο αυτό που γίνεται από τους λεγόμενους "ελληνοκεντρικούς" είναι ένα έγκλημα ενάντια στην παγκόσμια συνείδηση, αλλά σε τελική ανάλυση είναι και ένα έγκλημα, που έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις ενάντια και στον Ελληνισμό. Μέσα στα πλαίσια μάλιστα αυτής της αρρωστημένης κατάστασης, οπου προκύπτει η υπεροπτική αλαζονεία και το απύθμενο μίσος του "Ελληνάρα" σωβινιστή αρχαιολάγνου φασίστα ενάντια και στους προγόνους μας τους Ρωμηούς, και ενάντια προς όλες τελικά τις φυλές του πλανήτη, και όχι μόνο τους ανατολίτες, και τους αφρικανούς, αλλά και προς όλους τους μη λοβοτομημένους νεοέλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας και θρησκεύματος.

Αυτό το άρθρο είναι μια πρόκληση, προς όλους αυτούς, που μας έχουν αρρωστήσει και με προσβολές και με απειλές προς την ζωή μας, και όλα τα σχετικά γιατί δεν πάσχουμε από την ασθένεια του παπαρΕλληνάρα, και μάλλον θα υπάρξει συνέχεια για να αναπτύξω την θεώρηση μου σχετικά με την τεράστια ζημιά, που έχει κάνει στην νεοελληνική συνείδηση η σαχλοβαλκοπαράνοια της εθνοφυλετιστικής αρχαιολαγνείας. Η οποία θεωρώ ότι είναι ενα παράγογο του δυτικοκεντρικού ιμπεριαλισμού, που παρήγαγε και τον ναζισμό και που τελικά συνταυτίζεται με την ακραία υλιστική πόλωση του δυτικού κόσμου.

Συνεχίζεται...

Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Ο πραγματικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντίον του ΑΝΤΙΘΕΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη