Το ξεμπλοκάρισμα της καρδιάς

Η καρδιά μας είναι μπλοκαρισμένη από το τέρας που συνεχώς μεγαλώνει μέσα στο κεφάλι μας και το ξεμπλοκάρισμα μπορεί να γίνει μόνο μέσα από σχετική άσκηση και απομάκρυνση από νοητικά μικρόβια όπως πολιτική, θεωρίες συνομωσίας και άσκοπες αντιπαραθέσεις.

Το θηρίο που απειλεί τις ψυχές και τις ζωές μας συνεχώς ενδυναμώνετε από αυτούς που τρέφονται από το σκότος και απο αυτούς που εστιάζουν στο υλικό πεδίο και στα φοβερά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν οδηγεί πουθενά η άσκοπη ταλαιπωρία του νου μας και με τις θεωρίες συνομωσίας και με όλα αυτά που μας εχουν καταστρέψει την ψυχοπνευματική υγεία και τώρα με όλο αυτό που συμβαίνει με τον θανατηφόρο ιό έχουμε φτάσει στα όρια. 

Απλά να θυμάσε ότι για όσο υπάρχει η καρδιά του Χριστού υπαρχεί ελπίδα και μια μικρή σπίθα της Αληθινής Αγάπης μπορεί να γίνει φωτιά που καίει τα μικρόβια που μπλοκάρουν την καρδιά μας. Μην βασανίζεις τον νου σου με άλυτα προβλήματα και σύγχωρεσε αυτούς που σε έβλαψαν ακόμα και αν δεν το αξίζουν. Προσευχήσου για αυτούς να βρουν τον αληθινό δρόμο της καρδιάς και να σωθούν και αυτοί από το τέρας που μεγαλώνει μέσα στο κεφάλι μας.

Άνοιξε την καρδιά σου μόνο η καρδιά μπορεί να μας σώσει από το τέρας του νου που τρέφεται από τα μικρόβια τα οποία μας προκαλουν στεναχώρια και κατάθλιψη.

Επανέλαβε τα ακόλουθα:

Συγχωρώ όλους όσους με πλήγωσαν.

Ανοίγω την καρδιά μου στην καρδιά του Χριστού

Ανοίγω τον νου μου στο θεϊκό θέλημα.

Υπάρχει ελπίδα γιατί υπάρχει η καρδιά του Χριστού

Comments

Δημοφιλή

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ Η Ο ΑΝΤΙΘΕΟΣ?

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Κωδικοποιημένο Αλφάβητο και η Γενετική Κώδικοποίηση του Ανθρώπου!

Η Μαθηματική Δομή της Ελληνικής Γλώσσας

Η Κωδικοποίηση της Θεικής Μήτρας και το πέπλο της Παρθένου

Ο Διόνυσος Χριστός του Άγγελου Σικελιανού

Ο πραγματικός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ εναντίον του ΑΝΤΙΘΕΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη (Μέρος Β')

Φάνης Έρως - Ο Θεός των Θεών και η Ελληνική Αποκάλυψη